12 Zář 24.5. Jak jíst pro potěšení, zdraví a energii – Michaela Pavlíková

Lidské zdraví je rovnocenně utvářeno fyzickou i psychickou složkou. Klíčem ke zdravému tělu je mysl založená na vědomém a láskyplném přístupu k sobě samým. Kdo si váží sám sebe, váží si i ostatních. Kdo vidí v sobě to dobré, vidí dobré i v druhých. A to platí i naopak.
Všechny vztahy směřované na vnější svět jsou zrcadlovým obrazem vztahu, který chováme sami k sobě. Proto je sebeláska tak důležitá a není aktem sobectví, ale naopak touhy po tom být lepším i pro ostatní kolem nás.
Můžeme být šťastní jen tehdy, když přijmeme sami sebe. Když respektujeme naše genetické predispozice, metabolismus, naše přirozené životní tempo, potřeby odpočinku a nasycení, naši zdravou chuť k jídlu a vrozenou potřebu potěšení.

Tento večerní seminář vás seznámí se základními principy vědomého jedení, nejen teoreticky, ale také pomocí praktických ukázek. V závěru bude prostor pro vaše osobní dotazy na toto téma.

Seminář je vhodný pro ty, kteří chtějí:
• cítit ve vztahu k jídlu lehkost, svobodu a potěšení
• namísto věčného dodržování restriktivních diet svému tělu naslouchat a vnímat jeho signály
• jíst na základě instinktů a nikoliv na základě doporučení někoho zvenku
• zažívat láskyplný vztah ke svému tělu
• svému tělu opět plně důvěřovat
• pochopit zákonitosti fungování zdravého metabolismu
• minimalizovat vliv vnějších i vnitřních stresorů na své zdraví a metabolismus

LEKTORKA

Mgr. Michaela Pavlíková – průvodkyně vztahem k jídlu a tělu, koučka s výcvikem z Institute for the Psychology of Eating v USA, překladatelka knihy Pomalá dieta, její vášní je tlumočit lidem signály, které k nim vysílá jejich vlastní tělo

Cena přednášky: 400 Kč

Čas: 18:00 – 21:00

Rezervace na recepci předem nutná. Kapacita 13 lidí
Info: info@thinkyoga.cz