29.11. Tradiční tantra jóga - Helena Březinová

Rezervace nutná.
Cena: 500 Kč
Čas: 18:45 – 20:15

Zveme vás na seminář tradiční Tantra jógy. Jedná se o prastarou metodu, kdy jsou jednotlivé fyzické pozice uspořádány do pevného sledu. Fokus je zaměřen na čištění  fyzické i jemněhmotné složky těla  pomocí jógových, meditačních a dechových cvičení. Postupně tak dojde k uvolnění a prohloubení našeho vnímání sebe sama i našeho života ve všech jeho aspektech.

O LEKTORCE

Moje jógová cesta začala v roce 2010, kdy jsem začala prozkoumávat tajemství moderních jógových metod, jako jsou power jóga, bikram jóga atd. Přestože mě to bavilo, cítila jsem, že mi tyto styly nepřináší to, co jsem od nich očekávala. Pak se v mém životě ale objevil Jayananda, můj následným učitel Tradiční tantra jógy. Už po první hodině jsem věděla, že jsem objevila něco zcela magického - dokonalé spojení ásan, dechových technik, koncentrace a meditace. 

rok později jsem se vydala do Indie, do domovského Shri Kali ashramu, společně s učitelem a skupinou stejně nadšených lidí. Tam jsem prohlubovala své znalosti během každodenní jógové praxe. Na toto místo jsem se vrátila i v roce 2015 a 2017, abych mohla hlouběji proniknout do tajů tohoto magického učení. Díky Kaula józe jsem se spojila se sebou samou, lépe poznala své tělo a zažila neskutečné pocity relaxace a uvolnění.

Před pár lety mě mé putování přivedlo do Turecka, kde jsem měla a stále mám to štěstí objevovat krásy krajiny, místních zvyků a prostředí, jaké se nepodaří zažít s běžnou cestovní kanceláří. Zamilovala jsem se do nádherných pláží, moře, lesů a hor a rozhodla se, že budu tyto skvosty sdílet i s ostatními. Nyní je mou další vášní pořádání jógových a turistických pobytů  v Turecku na místech, která zatím unikla masovému turismu a poskytují tak prostor pro relaxaci a spojení se sebou samými.

Líbám,

Hela


26.4. Síla archetypů ženské duše Prožitkový workshop s Ingrid Tůmovou

26.4. Síla archetypů ženské duše Prožitkový workshop s Ingrid Tůmovou

8. a 9. 6. Úvod do Rozvahy pohybu s Matejom Jurenkom

8. a 9. 6. Úvod do Rozvahy pohybu s Matejom Jurenkom

Matěj Jurenka - mezinárodně uznávaný učitel jógy, který působil několik let v Šanghaji a na Bali přijede podruhé do ČB. Nenechte su ujít jeho inspirativní metodu.

29.11. Tradiční tantra jóga - Helena Březinová

29.11. Tradiční tantra jóga - Helena Březinová

Tradiční tantra jóga je prastará a léčivá kombinace asán, dechových cvičení a meditace. Klademe důraz na jemné a nenásilné provádění pozic, koncentrací rozšiřujeme naše vnímání tělesné vitální energie a všech vnitřních procesů.

Ke čtení

CHCI JÍST JEN KDYŽ MÁM HLAD

CHCI JÍST JEN KDYŽ MÁM HLAD

Setkávám se s názorem, že je jakýmsi ideálem dosáhnout tohoto stavu – jíst jen a pouze tehdy, když máme fyzický vjem hladu.